Hawaii december 2022

3 öar på 10 dagar

Drömresan kan bli verklighet!

Den 27 december 2022 till 5 januari 2023 

är det dags att genomföra en drömresa till Paradiset Hawaii!

I sällskap av en liten exklusiv grupp om max 8 personer upptäcker vi 3 öar

+ populära Maui

+ det knappt befolkade lyxparadiset Lanai

+ den största och nyaste ön Big Island Hawaii.

Upplev naturen!

Här finns lavaöknar, vackra stränder, korallrev och regnskogar, vattenfall och oändlig utsikt över horisonten.

Vi kommer aktivt att umgås med naturen och elementen jord, luft, eld, vatten och spirit och ha tid över för stunder av stillhet och kontemplation.

Förutom landskapet och upplevelser såsom vandring, bad, kultur och kaffeprovning får du ta del av en djup och kärleksfull naturnära kultur som har mycket gemensamt med våra nordiska rötter.

En stund i närvaro

Ibland kan det vara nödvändigt att åka till andra sidan jorden för att hitta hem. Syftet med resan är att hinna varva ner och bara vara i den ljuvliga miljö som Hawaii erbjuder.

Kulturen på Hawaii innehåller massor av klokskap, som vi kan använda oss av även på hemmaplan. The spirit of Aloha är en kraftfull energi, som inte bara betyder Hej, utan även kan användas för att uttrycka "Jag älskar dig", "Jag ser dig" eller "Min själ ser din själ". Hela ön utstrålar en pånyttfödelseenergi, som gör det möjligt att ta omtag i livet, gå vidare från gamla sorger och samla ny energi för vägen framåt.

Genom att lyssna på oss själva och naturen får vi:

 • en tydlig inre kompass

 • ett ökat lugn i utmanande tider

 • vara i gott sällskap

 • klarhet i kaos

En lång resa ger perspektiv på människans litenhet i en stor värld och låter dig uppleva styrkan i att vara närvarande i nuet.

Resan passar dig som vill

 • ha perspektiv på vardagen,

 • fylla ditt liv med mer liv.

Den passar dig som vill upptäcka din inre och yttre värld och dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till andra.

Resan är avsedd för en liten exklusiv grupp om upp till 8 personer som får möjligheten att uppleva delar av öarna som man som turist inte skulle hitta.

Fysiskt behöver du klara att vandra längs skogsstigar utan stress i ca en halvtimme utan vila. För dig som vill ha större fysiska utmaningar finns även detta på ön men är inte obligatoriskt. Utmaningen kommer att ligga mer på ett mentalt och själsligt plan.

Gruppen talar svenska, guider talar engelska och du kommer att få chansen att lära dig några hawaiianska ord t ex Aloha.

Boende sker Ohana (familj) style med delat hus i magnifika miljöer.

Vi har egen kock med oss!

Vill du veta mer?

Kontakta oss!

Boende

Vi bor tillsammans Ohana style

Boendet varierar efter vilken ö vi befinner oss på, mellan hus, stuga och hotell.

Här är ett exempel från Big Island.

Hawaii retreat boende

Boende

Vi bor Ohana (familje) style i delat hus

Hawaii retreat interiör för gemenskap

Boende - Gemensamma ytor!

Det finns gott om plats för både umgänge och en stund för sig själv.

Hawaii avokadofarm trädgård

Utemiljöer!

Dagarna i det behagliga klimatet spenderar vi gärna utomhus

Vad ingår?

 • Transfer med minibuss/bil till och från flygplatsen på Hawaii

 • Transport på öarna med minibuss/bil

 • Boende i gemensam villa på Maui och Big Island

 • All mat och dryck - frukost, lunch och middag varje dag.

 • Båttur med reguljär färja, lokalt flyg mellan öarna och utflykter

 • Tillgång till hus och trädgård på boendet

 • Kunskap om den lokala kulturen, traditioner och myter

 • Ett härligt gäng, privat kock och facilitator på resan

 • Checklistor inför resan kring vad du ska packa, förbereda med Pass, ESTA, uppdateringar kring Covid mm


Vad ingår inte?


 • Flygbiljetter till och från Hawaii. Några deltagare kommer troligen att vilja göra stopp på resan för några dagar på fastlandet i USA eller resa vidare på öarna. Vill du ha tips, råd eller hjälp med din bokning hjälper vi dig såklart hitta rätt upplägg för dig!

 • Vi avsätter resegaranti för gjorda betalningar. Vanlig reseförsäkring har du i din hemförsäkring. Vill du ha en utökad hemförsäkring kan ditt försäkringsbolag berätta vilka produkter de erbjuder.

 • Om du vill shoppa lokala produkter på marknaden eller vid någon av besöksmålen - souvenirer, frukt, kaffe och annat roligt, betalar du det själv.

Malin Åhman 2HappyHearts

Res med mig!

Malin Åhman heter jag och jag vill dela med mig av de fantastiska upplevelser jag haft under mina resor till Hawaii.

Jag kommer att samordna resans boende, måltider, ö-baserade transporter och aktiviteter, så det enda du behöver tänka på är att komma till flygplatsen på Hawaii på rätt dag och hänga med i upplevelsen av öarna tills du reser vidare efter sista dagen enligt eget önskemål.

För dig som vill ha sällskap på flyget hela resan, är du välkommen att åka tillsammans med mig och vår kock, Per.

Om Malin Åhman

Malin Åhman är civilingenjör, fastighetsekonom och har under sitt yrkesverksamma liv arbetat med ledarskap som chef och ledare under såväl expansiva tider som tuffare tider. Sedan 15 år tillbaka äger hon och driver egna företag och hjälper till som styrelseproffs i flera verksamheter.

Med en uppväxt i en arbetarfamilj och vid släktens gammaldags bondgård har hon brutit kulturella begränsningar och gått sin egen väg genom både akademiska studier och andra val. Sedan 2008 har hon arbetat med personlig utveckling och relationen med naturen genom bl a pilgrimsvandringar och andra själavårdande upptäcktsresor.

Malin är författare till

 • PILGRIM och symbolernas pussel, en memoar på temat inre och yttre vandring samt

 • MEDarbetarens MEDvetenhet - motarbetarens motivation och utbildningsserien med workshops på samma tema.

Din investering, inklusive boende, mat och aktiviteter är 50 000 kr.

Välkommen att ringa eller maila för mer information

Maila Malin för mer information

Avbokingsregler

Registrerad bokning kan överlåtas till annan resenär till en kostnad av registreringsavgiften 500 kr.

Vid avbokning upp till 20 dagar innan avresa återfås halva kostnaden

Ingen återbetalning vid avbokning senare än 20 dagar innan resan.

Om färre än 4 personer är anmälda till resan 20 dagar innan avresa förbehåller vi oss rätten att ställa in resan med full återbetalning till anmälda resenärer.

Paketresa och resegaranti

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Företag(en) "XY" kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt. Dessutom har företag(en) "XY" enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.

Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302

Hållbarhet

Vi värnar om miljön. Ditt retreat klimatkompenseras via JORD, som planterar gräs i ökenområden för att återskapa jordens gröna lunga och binda koldioxid från luften. Av gräset produceras miljöbränsle.


Frågor? Veta mer? Skicka ett meddelande:

Namn E-post Meddelande Skicka in

Kontakt till Researrangören 2Happyhearts AB

Kontaktperson: Malin Åhman

Granitvägen 15, 82634 Söderhamn

+46 705251455

malin@2happyhearts.com
per@savouroutdoor.se

Centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302

· Resenärer kommer att få all väsentlig information om paketresan innan de ingår paketreseavtalet.· Det finns alltid minst en näringsidkare som har ansvar för att alla resetjänster som ingår i avtalet fullgörs korrekt. Resenärerna får ett nödtelefonnummer eller uppgifter om en kontaktpunkt där de kan komma i kontakt med arrangören eller resebyrån. Resenärer får överlåta paketresan till en annan person, med skäligt varsel och eventuellt mot en extra kostnad. Paketresans pris får endast höjas om särskilda kostnader ökar (till exempel bränslepriser), och om detta uttryckligen anges i avtalet, samt i alla händelser senast 20 dagar före paketresans början. Om priset höjs med mer än 8 % av priset på paketresan får resenären säga upp avtalet. Om arrangören förbehåller sig rätten att höja priset har resenären rätt till en prissänkning om de relevanta kostnaderna sjunker.

Resenärer kan säga upp avtalet utan att betala en avbokningsavgift och få full återbetalning av alla betalningar om någon annan av paketresans väsentliga delar än priset ändras avsevärt. Om den näringsidkare som ansvarar för paketresan ställer in paketresan före paketresans början har resenärerna rätt till återbetalning och ersättning, i förekommande fall.

· Resenärer kan under exceptionella omständigheter säga upp avtalet före paketresans början utan att betala en avbokningsavgift, till exempel vid allvarliga säkerhetsproblem på resmålet som sannolikt skulle påverka paketresan. Dessutom kan resenärer när som helst före paketresans början säga upp avtalet mot en skälig och motiverad avbokningsavgift.

Om betydande delar av paketresan inte kan tillhandahållas enligt avtalet efter paketresans början måste lämpliga alternativa arrangemang erbjudas utan extra kostnad. Resenärer får säga upp avtalet utan att betala en avbokningsavgift om tjänsterna inte fullgörs i enlighet med avtalet och detta väsentligen inverkar på paketresans fullgörande och arrangören inte avhjälper problemet.

· Resenärer har också rätt till en prissänkning och/eller en ersättning för skada om resetjänsterna inte fullgörs eller fullgörs bristfälligt.

· Arrangören måste tillhandahålla stöd om resenären befinner sig i svårigheter.

· Om arrangören eller, i vissa medlemsstater, återförsäljaren hamnar på obestånd kommer betalningarna att återbetalas. Om arrangören eller, i tillämpliga fall, återförsäljaren hamnar på obestånd efter paketresans början och om transport ingår i paketresan, säkras resenärernas hemtransport.

· 2HappyheartsAB har tecknat skydd vid obestånd hos Kammarkollegiet. Resenärer får kontakta denna enhet eller, i tillämpliga fall, den behöriga myndigheten Kammarkollegiet, Birger Jarlsgatan 16, 114 34 Stockholm, 08-700 08 00, registratur@kammarkollegiet.se om tjänster inte tillhandahålls till följd av 2Happyhearts ABs obestånd.

Direktiv (EU) 2015/2302 i den form som det har införlivats i nationell rätt

https://svenskforfattningssamling.se/doc/20181217.html